fbpx

Curs Coafor calificare (Hairstylist)

Se spune că orice călătorie ia naștere odată cu primul pas! Începe prin a urma cursuri de hairstyle! Frumos, elegant, altceva! Noi te așteptăm!

Hairstylingul este o artă și ține foarte mult de viziunea și tehnica celui care o pune în operă.

Avem 1000 de motive să ne alegi! Traineri cu multă experiență atât în predat plus mulți ani de muncă în salon. Drept dovadă și acum prestăm această meserie frumoasă. Pe scurt, te învățăm multe tunsori cerute de către cliente în salon, colorimetrie și coafuri, practic te aducem în ritmul nostru în a face practică atât în sala de curs cât și în salon.

Nu ne place să pierdem timpul, iar așa tu vei înțelege precis, exact și tot ce trebuie pentru a-ți fideliza clientela și a ajunge repede la succes.

Știm și este greu să faci o alegere când vine vorba de viitorul si succesul tău. Tocmai de aceea, noi îți punem la îndemână transparența noastră și motivele ca tu să faci alegerea corectă. Așa că ne bazăm pe alegerea ta înteleaptă, adică nu doar de a alege un curs…doar pentru o diplomă (crede-ne pe cuvânt că în domeniul nostru nu este suficient doar să ai o diplomă), ci a face un curs bine structurat și cu foarte, foarte multă practică. Hai cu noi pe acest drum și fi în trend cu toate noutățile la zi!

Succesul ne reprezintă prin numărul mare de cursanți care au absolvit la noi (vezi poze pe google, facebook și pe site), recenzii, profesionalism, salonul de care dispunem și numărul de clientelă care ne calcă pragul zilnic.

Lasă emoțiile, toți am plecat de la zero! (P.S.: Ramâne secretul nostru)

NFORMAŢII CURS
Denumirea oficială: Coafor (Cod N.C/ COR RO/03/1012/226)

Durata cursului: 4 luni

Program flexibil (pentru mai multe informații referitoare la program ne puteți contacta la tel. 0734.484.980)

*URMĂTORUL CURS ÎNCEPE ÎN LUNA OCTOMBRIE! ULTIMELE 3 LOCURI DISPONIBILE! 

Sună și rezervă-ți un loc acum pentru următoarea grupă, iar dacă te afli printre primele 3 persoane înscrise beneficiezi de o super ofertă!

Cost curs: 2.600 LEI 

IN PLUS LA PLATA INTEGRALĂ VĂ OFERIM -10% reducere (2.440 LEI)

Modalităţi de plată:
– integral: 10% Discount din preţul afişat 
– în 3 rate – prima rată: 500 Lei (vă garantează înscrierea)

Condiţii minime de acces:
Învăţământ minim obligatoriu (8 sau 10 clase) (vezi Detalii înscriere)

Curs recunoscut de:
Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei (ANC)
Diplomă recunoscută Naţional şi Internaţional

Locaţia cursului:
Sediul NAGVO GRUP din  Str. Luigi Galvani, nr. 19, sector 2, Bucureşti (vezi Contact)

*Pentru a vizualiza noutăţile şi toată activitatea cursurilor pe care le desfăşurăm, vizitaţi pagina noastră oficială de Facebook: https://www.facebook.com/NAGVOgrup/