fbpx

Curs Frizerie Barbering calificare

Învață regulile ca un profesionist, să le poți încălca ca un artist!

Tunsoarea trebuie să exprime stilul, personalitatea și totodată masculinitatea fiecărui bărbat.

Vei învăța:

  *Executarea de tunsori pentru bărbați                                                   *Tehnici de bază în frizerie (fade, skin fade, slide part, under cut, pompadour)       *Tehnici de tăiere și de texturare în frizerie                                               *Șamponarea, spălarea părului și masajul capilar                                        *Tunsul, îngrijirea și stilizarea bărbii (executarea bărbieritului)                    *Folosirea mașinilor de tuns                                                                            *Managementul unui salon de frizerie

* TOATE produsele folosite pe parcursul cursului sunt asigurate de către şcoala noastră!

* Pentru partea practică cursanții trebuie să iși asigure minimum 3 modele băieți. Practica se realizează sub atenta îndrumare și coordonare a formatorului, astfel încât toate tunsorile vor fi perfect executate și finisate. 

Avem 1000 de motive să ne alegi! Traineri cu multă experiență atât în predat plus mulți ani de muncă în salon. Drept dovadă și acum prestăm această meserie frumoasă. Pe scurt, te învățăm multe tunsori cerute de către clienți în salon și aranjatul bărbii fie prin mașină sau brici, practic te aducem în ritmul nostru în a face practică atât în sala de curs cât și în salon.

Nu ne place să pierdem timpul, iar așa tu vei înțelege precis, exact și tot ce trebuie pentru a-ți fideliza clientela și a ajunge repede la succes.

Știm și este greu să faci o alegere când vine vorba de viitorul si succesul tău. Tocmai de aceea, noi îți punem la îndemână transparența noastră și motivele ca tu să faci alegerea corectă. Așa că ne bazăm pe alegerea ta înteleaptă, adică nu doar de a alege un curs…doar pentru o diplomă (crede-ne pe cuvânt că în domeniul nostru nu este suficient doar să ai o diplomă), ci a face un curs bine structurat și cu foarte, foarte multă practică. Hai cu noi pe acest drum și fi în trend cu toate noutățile la zi!

Succesul ne reprezintă prin numărul mare de cursanți care au absolvit la noi (vezi poze pe google, facebook și pe site), recenzii, profesionalism, salonul de care dispunem și numărul de clientelă care ne calcă pragul zilnic.

Lasă emoțiile, toți am plecat de la zero! (P.S.: Ramâne secretul nostru)

INFORMAŢII CURS
Denumirea oficială curs calificare: Frizer (Cod N.C/ COR 5141.1.3)

Durata cursului: 2 luni

Program flexibil sau posibilitate curs individual, iar programul il alegeti impreuna cu trainerul (pentru mai multe informații ne puteți contacta la tel. 0734.484.980)

*ÎNCEPERE CURS: 27 IUNIE! ULTIMELE 2 LOCURI DISPONIBILE! 

Sună și rezervă-ți un loc acum pentru următoarea grupă, iar dacă te afli printre primele 3 persoane înscrise beneficiezi de o super ofertă!

Cost curs: 1.200 Lei 
-10% reducere la plata integrală: 1.080 Lei

Modalităţi de plată:
– integral: 10% Discount din preţul afişat 
– în 2 rate – prima rată: 300 Lei (vă garantează înscrierea)

Condiţii minime de acces:
Învăţământ general (vezi Detalii înscriere)

Curs recunoscut de:
Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei (ANC)
Diplomă recunoscută Naţional şi Internaţional

Locaţia cursului:
Sediul NAGVO GRUP din  Str. Luigi Galvani, nr. 19, sector 2, Bucureşti (vezi Contact)

*Pentru a vizualiza noutăţile şi toată activitatea cursurilor pe care le desfăşurăm, vizitaţi pagina noastră oficială de Facebook: https://www.facebook.com/NAGVOgrup/