fbpx
 

Curs Croitorie

Visul oricui este să aibă haine originale şi personalizate pe care să nu le vadă în zeci de exemplare în vitrinele magazinelor.

Croitoria este una dintre cele mai frumoase și nobile meserii care include procesul de transformare al unui material într-un produs vestimentar deosebit, croit și cusut exclusiv pentru o persoană.

Ca rezultat al progresului tehnic și al dezvoltării umane, îmbrăcămintea s-a transformat dintr-un simplu mijloc de protecție într-un obiect de înfrumusețare și de afirmare a personalității omului în relația sa cu cei din jur. Astfel, pentru a beneficia de un costum sau de orice alt articol vestimentar personalizat, trebuie să treci pe la CROITOR.

Cursul de Croitorie organizat de NAGVO GRUP este adresat tuturor persoanelor care vor să învețe sau să işi dezvolte acest hobby foarte plăcut, sau să îl transforme într-o afacere profitabilă, deoarece lucrurile astfel create au început să işi recaştige adevărata valoare. Vei învăţa:

  • Despre ţesături şi materiale textile
  • Despre maşini şi utilaje pentru croitorie
  • Realizarea cusăturilor manuale şi industriale
  • Realizarea reperelor secundare (realizarea gulerului, manşetei, buzunarului, fermoarului, etc.)
  • Luarea măsurilor
  • Crearea tiparelor pentru fusta clasica, bluza clasica si pantalonul clasic
  • Croirea după tipar
  • Procesul tehnologic de confecţionare şi finisarea produselor (realizarea celor 5 produse: fustă clasică, rochie, cămaşă, pantalon, sacou)                                                                                                                          

* Maşinile de cusut marca BROTHER și toate ustensilele folosite pe parcursul cursului sunt puse la dispoziţie de către şcoala noastră fiecărui cursant în parte!

Mariana – Trainer CROITORIE: Croitoria reprezintă artă, pasiune, talent și inventivitate. De peste 30 de ani cochetez cu acest domeniu, care în timp a devenit pasiune. Cu mare plăcere, răbdare și calm împărtășesc din cunoștințele mele. Dar, cuvintele spun puțin, așa că vă aștept în sala de curs, să ne cunoaștem, să schimbăm păreri și cel mai important șă faceți pasiune din croitorie.

INFORMAŢII CURS:
Denumirea oficială: Croitor – Confecţioner îmbrăcăminte după comandă 
(Cod N.C./COR 7433.2.1 )

ATENŢIE!!! Printe singurele şcoli din Bucureşti unde veţi obţine diplomă acreditată de CALIFICARE PROFESIONALĂ! (Certificatul galben/portocaliu)                                                                                                                                              Diferenţa: mult mai multe competenţe dobândite (care se vor regăsi şi pe suplimetul descriptiv al diplomei), durată mai lungă deorece este o meserie care necesită multă îndemânare.

Durata cursului: 4 luni

Program de weekend, accesibil și pentru cursanții care vin din afara Bucureștiului (pentru mai multe informații referitoare la program ne puteți contacta la tel. 0734.484.980)

*URMĂTORUL CURS ÎNCEPE ÎN LUNA OCTOMBRIE! ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE!

Cost curs: 2.200 Lei
-10% reducere la plata integrală: 1.980 Lei 

Modalităţi de plată:
– integral: 10% Discount din preţul afişat 
– în 4 rate – prima rată: 500 Lei (vă garantează înscrierea)

Condiţii minime de acces:
Absolvent învăţământ minim obligatoriu (vezi Detalii înscriere)

Curs recunoscut de:
Ministerul Muncii 
şi Ministerul Educaţiei (ANC)
Diplomă de calificare recunoscută Naţional şi Internaţional

Locaţia cursului:
Sediul NAGVO GRUP din Str. Luigi Galvani, nr. 19, sector 2, Bucureşti (vezi Contact)

*Mai jos puteţi viziona câteva poze din cadrul cursului de croitorie organizat de NAGVO GRUP. ( Pentru a vizualiza noutăţile şi toată activitatea cursurilor pe care le desfăşurăm, vizitaţi pagina noastră oficială de Facebook: https://www.facebook.com/NAGVOgrup/)

ÎNSCRIE-TE ACUM PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI ONLINE