fbpx
 

Cauți un cadou special? Oferă-i un curs NAGVO GRUP!

Cauți un cadou special? Oferă-i un curs NAGVO GRUP!

Mai mult decât un cadou, acesta reprezintă o experienţă unică, pentru toată viaţa. Va fi ocazia perfectă pentru a-şi îmbogăţi pasiunea şi, de ce nu, chiar să înceapă o carieră în domeniu. Această experienţă de dezvoltare personală îi va rămâne toată viaţa şi îi va oferi oportunitatea de a-şi crea propriul viitor!

De câte ori ai vrut să oferi un cadou deosebit însă tot la bijuterii, haine, parfumuri sau accesorii te-ai oprit? Dar un cadou util de care să se bucure şi să îi fie de folos o viaţă, oare nu există? Alege să oferi cadou cursurile NAGVO GRUP pentru oportunitatea de a-şi urma VISUL, acel vis pe care poate nu a avut ocazia sau timpul să îl urmeze până acum.

NAGVO GRUP oferă cursuri acreditate, recunoscute naţional şi internaţional. Cursurile se adresează atât pasionaţilor cât şi celor care doresc să înceapă o carieră sau un business într-un anumit domeniu. În funcţie de cursul ales, acestea pot dura de la câteva săptămâni şi până la câteva luni. Preţurile sunt accesibile, existând chiar şi posibilitatea de plată în rate.

Alege cursul cadou potrivit pentru tine sau pentru o persoană dragă din viaţa ta!

După ce te-ai decis asupra cursului pe care doreşti să îl faci cadou, vei primi un voucher personalizat cu numele persoanei dragi pe care vrei să o surprinzi. Voucherul NAGVO GRUP este valabil 12 luni de zile de la data achiziţionării, timp în care, titularul voucherului işi poate alege tipul de program la care doreşte să participle.